بیوگرافی فرید شهریاری
فرید شهریاری استاد فیزیک کنکور
بیوگرافی فرید شهریاری
فرید شهریاری مدرس فیزیک رایان کلاس

مدرس فیزیک رایان کلاس

مولف کتاب های فیزیک مبتکران و خیلی سبز

دانش اموخته دانشگاه تهران در رشته مهندسی برق با گرایش الکترونیک در سال ۱۳۶۸ در کنکور سراسری شرکت کرده و موفق به کسب رتبه ی ۲۶ گردیده اند. تدریس فیزیک را از همان سال های نخست دانشجویی (سال ۱۳۶۹) در اموزشگاه علمی اینده سازان در تهران اغاز کرده اند.

بیوگرافی فرید شهریایی

فرید شهریاری متولد ۱۹ آذر سال ۴۹ و دانش آموخته ی دانشگاه تهران در رشته ی مهندسی برق با گرایش الکترونیک است .  او در سال ۱۳۶۸ در کنکور سراسری شرکت کرد و موفق به کسب رتبه ی 26 شد . تدریس فیزیک را از همان سال های نخست دانشجویی ( ۱۳۶۹) در آموزشگاه علمی آینده سازان در تهران آغاز کرد. وقتی از او پرسیدیم « چرا تدریس ؟ » و « چرا فیزیک ؟ » مارا اینگونه قانع کرد :

به نظر من آدم ها دو دسته اند و اگر کسی می خواهد بداند کار تدریس و معلمی مناسب او هست یا خیر ، باید بداند به کدام دسته تعلق دارد . دسته ی اول ، آدم هایی هستند که وقتی موضوعی را یاد می گیرند علاقه ی چندانی به یاد دادن آن به دیگران ندارند و حتی اگر تصمیم بگیرند آن موضوع را به دیگری بفهمانند ، نا موفق اند و با یکی دو پرسشِ مخاطب ، عصبی و کلافه شده و از کوره در می روند ! شغل تدریس به هیچ وجه مناسب چنین افرادی نیست.

این که کسی در انتقال یک مفهوم به دیگری ، موفق یا نا موفق باشد ، ارتباطی به دانش آن شخص ندارد ! مثلا جالب است بدانید که نیوتن یک استاد نا موفق بوده و پس از آن که کلاسی را آغاز می کرد تا زمانی که آن کلاس را تمام می کرد ، روز به روز تعداد دانشجویان آن کلاس کمتر و کمتر می شد !

دسته ی دوم ، آدم هایی هستند که پس از یاد گیری یک‌موضوع اشتیاق وصف ناپذیری به یاددادن آن به دیگران دارند و حرفۀ معلمی برازنده ی آنهاست.

من از دوران دانش آموزی خود چنین شوقی داشته ام و وقتی درسی را فرا می گرفتم به دنبال دانش آموز دیگری می گشتم که آن درس را به او یاد بدهم . همین شوق « یاد دادن » سبب شد به دنبال کار آموزش بروم .

اما این که چرا فیزیک را انتخاب کردم ؛ دلیل اصلی اش حضور من در اردوی نخستین المپیاد فیزیک ایران در سال ۱۳۶۷ بود  موفقیت در آزمون فیزیکی که در آن سال در سطح کشور برگزار شده بود و حضور در دوره ی آموزشی خاصی که برایمان تدارک دیده شده بود ، به من ثابت کرد که علاقه ام به درس فیزیک بیش از سایر علوم است و همین موضوع ، سبب انتخاب این درس برای کار حرفه ایم شد .

فرید شهریاری در سال ۱۳۷۰ نخستین کتاب خودرا در دوجلد به نام « مفاهیم مکانیک » توسط انتشارات علمی « آینده سازان» منتشر ساخت که در زمان خود با استقبالی بی نظیر مواجه شد و به یکی از کتاب های پر فروش تبدیل گردید.

او در دهه ی هفتاد دامنه ی تدریس خودرا به آموزشگاه های دیگر و دبیرستان « فرزانگان » تهران گسترش داد و در اوایل دهه ی ۸۰ آموزشگاه علمی « ماهان » را در تهران تاسیس کرد.

در همین ایام ، او انتشاراتی به نام « فرید شهریاری » را به راه انداخت و کتاب های فیزیک این انتشارات که توسط خود او تالیف شده بود ، به خاطر جلد های سیاه و سفیدشان به کتاب های سفید و مشکی فیزیک معروف شدند و از برترین کتاب های فیزیک آن دوره بودند .

« جعبه سیاه فیزیک » ، مجموعه کتاب های دیگری از آن انتشارات بود که چون در یک جعبه ی سیاه عرضه می شدند ، اینگونه نام گذاری شده بودند . این کتاب ها امروزه به یکی از نوستالژی های کنکوری های دهه ۸۰ تبدیل شده اند و کافی است تصویری از این کتاب هارا به آنها نشان دهید تا به بازگویی خاطرات خود از کنکور بپردازند .  

فرید شهریاری در دهه ۹۰ چاپ و انتشار کتاب های خودرا به « انتشارات مبتکران » واگذار کرد و هم اکنون کتاب های خود را برای نظام جدید آموزشی ، توسط انتشارات « خیلی سبز » و با برند« شگفت انگیز » منتشر می کند و علاوه بر کلاس های حضوری خود در برترین آموزشگاه ها ، یکی از موسسین آموزشگاه آنلاین « رایان کلاس» است و کلاس های آنلاین او فقط در این آموزشگاه برگزار می گردد .

برای شرکت در کلاس فیزیک دوره ی انلاین کنکور یا دریافت اطلاع بیشتر کافی است به بخش دوره ها مراجعه کنین و دوره ی مورد نظر خودرا خریداری کنید .